RSS

Monthly Archives: July 2009

results…

Release of May / June 2009 exam results

18 May 2009

The provisional results for the May / June 2009 Cambridge International A/AS Level, Cambridge IGCSE and Cambridge O level examinations will be released onto the CIE Direct website on Monday 10 August 2009, 00:01 BST (UMT/GMT +1).

CIE Customer Services Support will be available from 07.45 (UMT/GMT +1).

Source : http://www.cie.org.uk/news/announcements/detail?announcement_id=28041

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 23, 2009 in Uncategorized

 

harapanku..

Salam..

Setelah sekian lama tak menulis, akhirnya dpt jgk mencoret kat blog ini. Beberapa minggu lalu, pc umah plak kena virus. Xsmpt nak format sblm pg sabah. Dah sampai kat sabah, ad plak ujian yg melanda. ak harap xkn berulang lagi peristiwa tersebut.

Dalam menunggu result A2 yg bakal kuar 11 ogos ni, ak berdoa dan berharap agar aku dan sume kawan2 aku dapat lepas dan fly pg india buat medic. Walaupun akan berjauhan dengan beberapa kawan, niat dan cita2 untuk belajar di india tak pernah pudar. kepada kawan2 semua, same-same kite doakan agar kite semua dpt fly pg india bln 9 nie.

Dalam menunggu tarikh yang begitu mendebarkan itu juga, ak juga tak sabar dalam nak sunting, edit n prebiu sket muvie slide yg ak buat utk kwn2 ak. Kali ni semua ad. Video tu mngkn akan pnjg sket dr sblm ni (dah gmbr semua org ada dlm tu!!) dan mungkin dlm hjg bln ni atau awal bulan depan akan di uploadkn dalam youtube. Ak berharap dapat siap cepat benda tu sbb nak berehat n kemas bilik yg sket bersemak dengan kotak2 dan buku2.

Ak berharap juga segala doa dan permintaan ak dimakbulkan Allah. Ak mohon agar ak diletakkan dalam kalangan orang yang teguh imannya dan sentiasa berada dalam keredaan Allah.

Umumnya, ak berharap negara kita dan dunia akan bangun dari krisis ekonomi yg berlaku sekarang. Keamanan negara pun kena ada dan stabil. Kalau tak, nak ke oversea pun susah (huhuhu..).

Kepada teman semasa di sekolah lama (rendah & menengah), ak berharap kite semua dapat berjumpa kembali. Nanti akn diusahakn gathering utk semua.

Buat kawan2 MARA batch 0709 ktt, sesamelah kite berdoa agar kite semua dapat FLY DENGAN BIASISWA MARA. Fly ke india atau UK bukanlah sesuatu yang amat2 penting, dapat lepas 13 point dan keatas yang paling penting.

Sekarang, ak duduk kat rumah dan selain menjadi housekeeper, ak jadi nurse utk ayah ak yg baru minggu lepas kuar dari CCU. (tu pun nasib, baik mak sedara ak yg tolong dalam pindahkan dari hospital tawau ke hosptl kota bharu). Ak berharap ayah ak sembuh dengan cepat dan xde masalah lain lg.

Setakat nie la dulu. Ak nak kena siapkn beberapa kerja. Semoga kawan2 sentiasa dalam keadaan yg sihat dan ceria. Salam..

 
Leave a comment

Posted by on July 23, 2009 in Uncategorized