RSS

Monthly Archives: June 2009

buzy, xsehat, xlarat..

minggu ni n minggu lepas merupakan minggu yang sangat busy bg aku. tak sampai 2 minggu balik umah, kena pegi Key El balik sbb nak kena temankan emak pg kat putrajaya. Yelahkan, hidup dekat 2 taun kat sepang takkan tak tahu siket pun jalan kat putrajaya kot.. Pegilah diri ini mernatau sekali lagi kat tempat yang aku anggap sudah boring itu..

Dah balik dr Key El tu, teringat plak akan tamrin yg akan diadakan pada 2 july ini. Slaid pun ala2 sedia. Kena buat preparation.. n ari sabtu sblumnye ade meeting utk facie, tp takdir telah tersurat. Diri ini ditimpa ketidaksihatan tubuh badan (dah semakin tua la katakan..). Mintak maaf duen others xdpt pg meeting. Harap2 apa yg dirancang akan berhasil. Insayaallah..

Disebabkan kat umah pon bnyk jgk keje, ditambah dengan letih dari KEy El yg xhilang lagi, diri ini mengalami kelesuan. Baru sekarang ada sedikit kekuatan utk bangkit dan terus berusaha.. Buat teman2 yg akan bersama-sama dalam tamrin, saya doakan agar kita dapat mencapai matlamat walaupun tidak sepenuhnya tetapi sedikit itu lebih baik dari tida langsung. Kepada kawan2 MARA, doa untuk ke India masih teguh dalam pertemuanku dengan Rabbi. Moga2 suara pintaku didengari oleh-Nya dan dimakbulkan. AMIN…

 
Leave a comment

Posted by on June 29, 2009 in Uncategorized

 

releks + xde keje + intenet je = BORING!!!

minggu nie dah masuk 2 minggu ak kluar dari ktt. abes a level. Bosan tahap gaban (+mokbek+megazon) menyelubungi diri ini. Nak apply keje tp nanti xsmpai sbulan plak keje. Awal bln dpn ad prgrm kat skool lame utk adik2 junior. The next week plak nak jln2 pg Sabah. KAlo keje pun xsempat sbulan.. Dok kat umah aje keje.. Jadi la bibik kat uamh sendiri.. hehe..

Semenjak tv kat apatmen dulu salman bawak balik (sebab dekat ngan a2), ak dah xkenal ape tu TV.. Ak skrg nie dok tngk muvie n tv series yg ak ambik ngan allan n aswan(thanks korang), kalao x, mati kering ak kat umah..

Skrg ni dok pikir jgk, mintak2 dpt lepas cut off point 13 yang MARA require, n dpt at least ABB utk a level nie. Kalo dpt pg india n wat medic under mara scholarship, ak nak pg buat umrah ngan kawan2.. Amin…

Dok umah, entertainment ak yang best hanyalah intenet. tapi, lame kelame-an menjadikan diri ini boring..

Semoga ke’boring’an ini tidak berpanjangan.. kini juga dalam proses editing gmbr kwn2 utk djadikan short video. Kenang-kenangan kat ktt. Hopenye dpt membantu hilangkan boring ini. Kepada kawan2ku, nantikanlah kemunculan video ini. Berikut adalah komen dari beberapa akhbar terkenal selepas pra-tonton video terbaru tersebut di High Valley TeraMall.

Utuskan : “Satu video yang penuh dengan memori”

Melayu Mael : “A very catchy video”

The Pluto : “A must watch video”

Aku Suke Makan Pau:”Mesti tengok, tapi kena makan pau dulu”

Retro:”Sape tak tengok menyesal dowh”

Jadi dengan feedback dari beberapa khabaran ini dapat menaikkan keyakinan anda terhadap video yang bakal dilancarkan tidak lama lagi. tarikh pelancaran tidak dapat diumumkan lagi kerana sedikit masalah dengan penaja. harap bersabar. Anyway, just enjoy d holiday n semaklah laman yang terkemuka  seperti facebook n friendster serta blog saye untuk tarikh tayangan video tersebut.

Hepi holiday…

 
Leave a comment

Posted by on June 21, 2009 in Uncategorized

 

siket video…

ni ade sikit video utk kwn2 mara.. harap dpt enjoy.. mane2 kesalahan haraplah dikesali dan mohon dimaafkan..

 
1 Comment

Posted by on June 18, 2009 in Uncategorized

 

a level, ktt, kenangan…

alhamdulillah…

a level dah abes.. tunggu result aje kuar awal bln 8 nie.. ak berdoa agar sume bdk batch MARA 0709 dpt fly krn itu sume inpian kite.. mlm last skali ada annual dinner kat Pan PAcific hotel, KLIA. mmg best.. tapi kalau difikirkan, smakin hepi, smakin dekat ngan perpisahan yg amat menyedihkan..

ktt walaupun dkatakn sbg tmpt yg bukuk, tp penuh ngan kenangan yg best.. lctuterny mmg baik.. Mr Zaini, en. razib, pn azian, miss afizah, miss aini, pn mazlin, miss azida..

fwens..

hope2 kenangan yg ade kat ktt terus dlm ingatakn kite sume.. 4 my friends, the friendship is not about we meet everyday or everytime, it’s about remembering each other everytime, everywhere..

 
2 Comments

Posted by on June 15, 2009 in Uncategorized

 

dah abes exam…

alhamdulillah…

dah abes exam A2.. Skrg nie berehat aje.. dok banyak2 doa n harap dpt fly pg india.. balik nie bnyk prgrm, nak buat lesen, appointment ngan doktor, ad prgrm kat skool, pg ziarah abg kat Sabah.. anyway, mmg sibuk..

dlm sibuk2 abes A2, ad lg drama kat kolej.. mls nak layan sbb dah bosan n dah nak abes dah blaja. hjg mnggu nie, balik rmh..

kucing tpksa bagi kat mak cik cleaner kat kolej. tp xpe, ada jgk org jaga die..

mlm annual dinner kena pakai bj b’temakn trdisional. ak akn pakai bj melayu aje.. tradisional kan? sape suruh klj buat tema yg x luas sngt skop dia.

staket nie dulu, nak buat keje lain sket. brg2 pun xkemas lg.. buku2 melambak n kena simpan..

wasallam…

 
Leave a comment

Posted by on June 8, 2009 in Uncategorized